Ooze There?

Ooze There?

Vložil(a) KDolecek dne
1
Průměr: 1 (1 hlas)
2018
Dobrodružství pro postavy na 1.-4. úrovni v DnD 5e

Zatímco se město Mulmaster snaží vzpamatovat po nedávných problémech, série nevysvětlených zmizení v Zhentovských ghettech hrozí vypuknutím nového chaosu. Frakce města mají problémy něco zjistit a tak je na vás odhalit pravdu za touto novou hrozbou

Dobrodružství vzniklo v rámci D&D Adventurers League a je designováno na 4 hodiny.

Určeno po hru
Kategorie produktu

1

Tohle není dobrodružství. Tohle je scénář do Gloomhavenu, hraný v páté edici. 

Obsahuje snad všechny nešvary, které může dungeon mít.

  • Lineární od začátku do konce
  • Zasekávácí místa, kde nemůžete pokračovat, pokud nepřehodíte... Něco, co můžete do aleleuja zkoušet přehazovat a nic to nestojí. 
  • Dungeon o 8 místnostech roztahaný na 9 stran textu a 3 mapy!
  • Naskriptované sekvence, se kterými nejde hnout - není rozdíl, jestli jdete pomalu nebo rychle, obezřetně nebo nedbale, dopadne to vždy stejně. 
  • A jako vrchol jsou tu dvě lávky, u kterých ".. se předpokládá, že ta lávka, kterou si hráč vybere, bude vždy mimikem". 

Přitom nad stejným námětem a stejnými překážkami by se dalo vybudovat obstojně fun-house slizové dobrodružství. Ne, že by námět byl tak originální, ale mít pěknou hlavní záporáčku, která má zálibu ve slizech, to už se musíte hodně soustředit, abyste takovýhle námět nějak zabili. 

No, autorům se to povedlo dokonale. 

Pozn.: Můžete si přidat 1 hvězdičku, pokud si myslíte, že DnD5E je jen o boji, baví vás to a mezi jednotlivými combaty vám stačí sledovat cutscény.