Chcem byť GM/chcem hrať hru
-
Chcem byť GM/chcem hrať hru
nejak sa tu stále nevytvorila inzertná sekcia, nechcete snáď nič hrať?
Ja by som si chcel veľmi zahrať tieto hry (ak by sa trafila aspoň jedna bolo by to super): My life with master, Mountain witch, peekayove starwarsy
Ja by som si chcel veľmi zahrať tieto hry (ak by sa trafila aspoň jedna bolo by to super): My life with master, Mountain witch, peekayove starwarsy
Microdosing Workoholism...
-
- Temný paladin
Re: Chcem byť GM/chcem hrať hru
Taky bych si chtěl zahrát něco, co jsem nehrál.
Ještě pořád jsem nehrál s Pietou Wushu, tak by to rád stihl dřív, než ho to přestane bavit..
A na Peekayovi SW jsem se hlásil i minule, jenže to díky řádění v kuchyni neklaplo..
Ještě pořád jsem nehrál s Pietou Wushu, tak by to rád stihl dřív, než ho to přestane bavit..

A na Peekayovi SW jsem se hlásil i minule, jenže to díky řádění v kuchyni neklaplo..
A je kocour v troubě!
-
Já bych moc stál o příběhy nebo nějakou variaci na fate s Echtelionama.
A pokud pojede Jarilo tak strašil s nějaým Anima prime oneshotem ... taky bych si taky moc dal
A taky bych si rád vyzkoušel tu šílenost jménem Arkaim horor
A pokud pojede Jarilo tak strašil s nějaým Anima prime oneshotem ... taky bych si taky moc dal
A taky bych si rád vyzkoušel tu šílenost jménem Arkaim horor
RPG Kuchyně 2014 Opportunity - Právě vyšlo nejnovější číslo Parlamentního plátku, časopisu o politice a pro politiky. Takže rychle do poslaneckých lavic a za řečnický pult. Letenky na Seychely nerostou na stromech!!!
RPG Kuchyně 2010 Astra non mentiuntur - RPG Kuchyně 2011 Na kraji - RPG Kuchyně 2012 Poslední soud
RPG Kuchyně 2010 Astra non mentiuntur - RPG Kuchyně 2011 Na kraji - RPG Kuchyně 2012 Poslední soud
-
- sofistikovaný troll
Wushu už jsem dlouho dlouho nehrál. (:Ebon Hand píše:Ještě pořád jsem nehrál s Pietou Wushu, tak by to rád stihl dřív, než ho to přestane bavit..
Cicho żono, deszczyk padał, ja nie słyszał kto to gadał.
Cicho żono, deszczyk rosił, ja nie słyszał kto to prosił.
Cicho żono, deszczyk rosił, ja nie słyszał kto to prosił.
-
Zahral by som: Časy sa menia, DrD2. Ak by niekto hral Anima Prime, tak by som sa pridal.
-
Já bych docela rád udělal nějakou hru s potavama ze soutěží, za ty čtyři ročníky už se jich nashromáždila asi stovka, tak to by bylo, abysme si z toho něco nevybrali..
-
- Moderátor
My jsme Příběhy ochotní vést kdykoli a kdekoli, pokud bude zájem... ale zatím moc nepřemýšlíme, že bychom nějakou hru vedli.Insolitus píše:Já bych moc stál o příběhy nebo nějakou variaci na fate s Echtelionama.
-
V tom případě pěkně prosím, prstíčkem hrabu a tak dále O:-)Ecthelion píše:My jsme Příběhy ochotní vést kdykoli a kdekoli, pokud bude zájem... ale zatím moc nepřemýšlíme, že bychom nějakou hru vedli.
RPG Kuchyně 2014 Opportunity - Právě vyšlo nejnovější číslo Parlamentního plátku, časopisu o politice a pro politiky. Takže rychle do poslaneckých lavic a za řečnický pult. Letenky na Seychely nerostou na stromech!!!
-
- Temný paladin
E²: A nechcete zkusit Space opera? Altauzani, Neharianská invaze?
A je kocour v troubě!
-
Ja by som si rad zahral space operu alebo nieco drsnejsie v style Dead Space ... v Maschine Zeit 
Ale aj Anime Prime by som vyskusal s nejakou sialenou postavou a over-the-top scenami.
Taktiez Mountain Witch
a samozrejme aj SOTE s Ecthelionmi
Ja mozem ponuknut nejaku svoju klasiku ako je 3:16 a mozno aj Carry

Ale aj Anime Prime by som vyskusal s nejakou sialenou postavou a over-the-top scenami.
Taktiez Mountain Witch
a samozrejme aj SOTE s Ecthelionmi
Ja mozem ponuknut nejaku svoju klasiku ako je 3:16 a mozno aj Carry
System does mother
Hram Sógarda v Dungeon World kampani PbP
Nemas s kym hrat? Chces vyskusat iny RPG system a tvoja parta to odmieta? Pozri sem!
Nemas s kym hrat? Chces vyskusat iny RPG system a tvoja parta to odmieta? Pozri sem!
-
a já bych si ještě zahrál In a Wicked Age nebo Vendettu, případně Burning Empires nebo jakoukoli jinou "politickou" hru..
-
A samozrejme ... Vogora Ike 

System does mother
-
- Temný paladin
-
PK SW, do toho bych taky sel.
PGC me celkem nalakal na neco horroroveho, dont' loose your head me nalakalo, neplanuje nekdo neco Cthulhuoidniho?
A kdyz tu nekdo chce Arkham, muzu vzit Arham(y).
PGC me celkem nalakal na neco horroroveho, dont' loose your head me nalakalo, neplanuje nekdo neco Cthulhuoidniho?
A kdyz tu nekdo chce Arkham, muzu vzit Arham(y).
Starý člen http://rpg.church
-