Pojďte si zahrát! 27.8. - 9. 9. (organizace)
-
- Vrchní krutovládce; Administrátor
Pojďte si zahrát! 27.8. - 9. 9. (organizace)
Hledají se!
Až čtyři hráči, kteří jsou ochotní se v horizontu příštích 14 dnů třikrát sejít - jednou na přípravné sezení, dvakrát na samotnou hru. Jednalo by se tím pádem o jakýsi double-shot s potencionální možností přetáhnout to na kampaň, bude-li zájem.
Vítán je kdokoliv, kdo chce přijít, to znamená včetně neznámých tváří. Pokud jste z Brna a chcete se seznámit s dalšími hráči, máte jedinečnou možnost.
Výhledová velikost skupiny jsem já jako GM + 4 hráči. Přinejlepším se velikost skupiny může zvednou na 5 nebo i 6 hráčů, ale to hodně záleží na zvolené hře.
Hrát se bude to, co se tady v průběhu následujících dvou dní dohodne. Na výběr dávám z her:
- Dogs in the Vineyard (westernové drama o lidské morálce)
- Poison'd (brutální pirátská akce pro dospělé)
- InSpectres (odlehčená sranda ve stylu Krotitelů duchů)
- Spirit of the Century (pulpové pojetí Fate).
Zájemci nechť se přihlásí a zároveň uvedou, v jakém pořadí preferují výše zmíněné hry. Já budu samozřejmě také hlasovat, ale až po vás
Těším se na vás!
Až čtyři hráči, kteří jsou ochotní se v horizontu příštích 14 dnů třikrát sejít - jednou na přípravné sezení, dvakrát na samotnou hru. Jednalo by se tím pádem o jakýsi double-shot s potencionální možností přetáhnout to na kampaň, bude-li zájem.
Vítán je kdokoliv, kdo chce přijít, to znamená včetně neznámých tváří. Pokud jste z Brna a chcete se seznámit s dalšími hráči, máte jedinečnou možnost.
Výhledová velikost skupiny jsem já jako GM + 4 hráči. Přinejlepším se velikost skupiny může zvednou na 5 nebo i 6 hráčů, ale to hodně záleží na zvolené hře.
Hrát se bude to, co se tady v průběhu následujících dvou dní dohodne. Na výběr dávám z her:
- Dogs in the Vineyard (westernové drama o lidské morálce)
- Poison'd (brutální pirátská akce pro dospělé)
- InSpectres (odlehčená sranda ve stylu Krotitelů duchů)
- Spirit of the Century (pulpové pojetí Fate).
Zájemci nechť se přihlásí a zároveň uvedou, v jakém pořadí preferují výše zmíněné hry. Já budu samozřejmě také hlasovat, ale až po vás

Těším se na vás!
Naposledy upravil(a) Markus dne 4. 10. 2007, 13:04, celkem upraveno 4 x.
-
- Malý princ; Moderátor
DitV
Poison'd
InSpectres
Pulp neni muj zanr (Indy apod... sel vzdy nejak mimo me), takze SotC me momentalne moc nelaka.
Ale samozrejme take zalezi na datu.
Poison'd
InSpectres
Pulp neni muj zanr (Indy apod... sel vzdy nejak mimo me), takze SotC me momentalne moc nelaka.
Ale samozrejme take zalezi na datu.
Metagame - Blog o stolních RPG: historie, teorie, indies, oldies...
Oblíbené hry: Old DnD/retro clones, Over the Edge, VtM, Střepy snů, Polaris, Apocalypse World
Hraju: Advanced Dungeons and Dragons 1E, Labyrinth Lord
Hraješ? Napiš recenzi!
Oblíbené hry: Old DnD/retro clones, Over the Edge, VtM, Střepy snů, Polaris, Apocalypse World
Hraješ? Napiš recenzi!

-
Poisond
DitV
Inspectres
SotC
Mohli bychom se pokud možno sejít ještě příští týden, než mě začně škola...
DitV
Inspectres
SotC
Mohli bychom se pokud možno sejít ještě příští týden, než mě začně škola...
-I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.
-If violence isn't solving your problems then you aren't using it enough.
-Jestliže je hlad nejlepší kuchař, pak je smrt nejlepší lékař!
-
-
Co takhle jednu sobotní hru na oslavu nástupu nového (a mého na střední již pevně doufám polsedního) školního roku...
-I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.
-
Super, takže v sobotu hrajeme. Gwaihire, tebe vítám mezi námi
Potřeboval bych se s vámi ovšem sejít ještě někdy v průběhu týdnu. Zašli bychom někam do hospody/čajovny, normálně bychom si popovídali a toho bych vám představil systém, který budeme hrát, a společně bysme udělali postavy a další potřebnosti. To jsou věci, které potřebuju vědět už před samotnou hrou, abych se na ni mohl připravit.
Pokud z nějakého důvodu nemůžete přes týden nikam zajít (protože třeba nejste v Brně), napište to ASAP a něco vymyslíme.
A teď mi prosím seřaďte zmíněné hry podle toho, kterou byste si chtěli zahrát nejvíc a kterou nejmíň.

Potřeboval bych se s vámi ovšem sejít ještě někdy v průběhu týdnu. Zašli bychom někam do hospody/čajovny, normálně bychom si popovídali a toho bych vám představil systém, který budeme hrát, a společně bysme udělali postavy a další potřebnosti. To jsou věci, které potřebuju vědět už před samotnou hrou, abych se na ni mohl připravit.
Pokud z nějakého důvodu nemůžete přes týden nikam zajít (protože třeba nejste v Brně), napište to ASAP a něco vymyslíme.
A teď mi prosím seřaďte zmíněné hry podle toho, kterou byste si chtěli zahrát nejvíc a kterou nejmíň.
-
- Malý princ; Moderátor
Ja jsem hry seřadil. Jen tu sobotu musim ještě ověřit protože si nejsem jisty, jak je naplanovana jedna rodina akce (na ktere se asi budu muset učastnit, vzhledem k tomu že se děla kvuli mě
). Ale to budu vědět dnes večer.
Dalši věc je, že od zítra budu bývat tak do čtyř v práci, takže to chce naplánovat asi až na potom a ne moc pozdě, protože budu asi celkem brzo vstavat.
Edit: Btw. procitam sorcera a zacinam si rikat, jaktoze jsme ten poklad (tedy zatim se mi to hodne libi), co ti lezi doma, jeste nehrali?

Dalši věc je, že od zítra budu bývat tak do čtyř v práci, takže to chce naplánovat asi až na potom a ne moc pozdě, protože budu asi celkem brzo vstavat.
Edit: Btw. procitam sorcera a zacinam si rikat, jaktoze jsme ten poklad (tedy zatim se mi to hodne libi), co ti lezi doma, jeste nehrali?
Hraješ? Napiš recenzi!
Hraješ? Napiš recenzi!

-
Tak co, vážení? Je tady nějak mrtvo. Co ten předherní sraz? Můžete zítra - tj. ve středu odpoledne? Nebo v pátek? Ve čtvrtek ne, to nejspíš bude Dopis z Šanghaje.
Každopádně pokud to tady rychle neožije, tak to zase dopadne tak, že nic nedomluvíme. Tomu říkáte zodpovědnost, napsat "přijdu" a pak se na to tady vykašlat? :>;o) ¡
Ad Sorcecer: No vidíš, mě ta hra moc nenadchla. Dobré myšlenky, skvělé techniky, ale hra mě moc neláká.
Každopádně pokud to tady rychle neožije, tak to zase dopadne tak, že nic nedomluvíme. Tomu říkáte zodpovědnost, napsat "přijdu" a pak se na to tady vykašlat? :>;o) ¡
Ad Sorcecer: No vidíš, mě ta hra moc nenadchla. Dobré myšlenky, skvělé techniky, ale hra mě moc neláká.
-
- Malý princ; Moderátor
Ok, pokud se nebude hrat, tak to myslim zvladnu. Ale na hru bych byl asi po praci celkem unaveny a krom toho ze bych to brzdil ostatnim, tak by ani me ta hra moc neuspokojila, pravdepodobne.
2 Markus: No jeste jsem ji nedocetl, jsem asi v pulce. Kazdopadne je to jedna z mala her, ktere se mi opravdu libi, ale otazka je, jak to bude fungovat.
2 Markus: No jeste jsem ji nedocetl, jsem asi v pulce. Kazdopadne je to jedna z mala her, ktere se mi opravdu libi, ale otazka je, jak to bude fungovat.
Hraješ? Napiš recenzi!
Hraješ? Napiš recenzi!

-
- bubák; Moderátor
Mohl bych se taky připojit?
Zítra můžu, v pátek podle toho, jestli bude BW (ale to by pak asi nemohli ani Qual a Fritzs).
Preference:
Poison'd
DitV
Inspectres
SotC
Zítra můžu, v pátek podle toho, jestli bude BW (ale to by pak asi nemohli ani Qual a Fritzs).
Preference:
Poison'd
DitV
Inspectres
SotC
Když se kácí les, lítají kopí — sv. Vojtěch
Bezejmenný hrdina (vlastnoruční komiks)
Hraju/vedu: D&D 5e, Svitky hrdinů, Příběhy Impéria
Další oblíbené hry: Primetime Adventures, Mountain Witch, Wushu
Vlastnoruční heartbreaker: Fossa (Fate to Old School System Adjustment)
-
Bubáku, vítej mezi námi! Určitě přijď. Jste čtyři hráči, to je kompletní sestava.
Sraz zítra v 18:00 na Čáře
- předběžná domluva před hrou
- nezávazný pokec, poněvadž jsme se dlouho neviděli
- seznámení s Gwaihirem
- volba systému
- příprava postav a dalších potřebností na hru
- dobré tekutiny dle vlastní volby
Dávám to na Čáře, protože tam se aspoň najdeme. V tuhle roční dobu tam moc lidí nebude, tak se sejdeme pod hodinami. Gwaihire, budeme ten hlouček lidí bavících se o podivných tématech
Pokud někdo máte s tím termínem nějaký zásadní problém, napiště to hodně rychle! Kdyžtak to přesuneme na čtvrtek nebo pátek - ale byl bych vděčný za tu středu. Pokud někdo nemáte čas dřív, než o víkendu, půjdeme na předběžné setkání bez vás a já vám potom soukromou zprávou pošlu to, co jsme dohodli. Za domácí úkol budete mít připravit si postavu.
Samotná hra bude v sobotu nebo v neděli, jak se dohodneme.
Sraz zítra v 18:00 na Čáře
- předběžná domluva před hrou
- nezávazný pokec, poněvadž jsme se dlouho neviděli
- seznámení s Gwaihirem
- volba systému
- příprava postav a dalších potřebností na hru
- dobré tekutiny dle vlastní volby
Dávám to na Čáře, protože tam se aspoň najdeme. V tuhle roční dobu tam moc lidí nebude, tak se sejdeme pod hodinami. Gwaihire, budeme ten hlouček lidí bavících se o podivných tématech

Pokud někdo máte s tím termínem nějaký zásadní problém, napiště to hodně rychle! Kdyžtak to přesuneme na čtvrtek nebo pátek - ale byl bych vděčný za tu středu. Pokud někdo nemáte čas dřív, než o víkendu, půjdeme na předběžné setkání bez vás a já vám potom soukromou zprávou pošlu to, co jsme dohodli. Za domácí úkol budete mít připravit si postavu.
Samotná hra bude v sobotu nebo v neděli, jak se dohodneme.
-
- bubák; Moderátor
Teď mi došlo, že o víkendu můžu jen v sobotu, a to ještě ne večer :/
Počítám tak asi do 5, maximálně do 6. No, domluvíme se zítra, kdyžtak hrát nebudu...
Počítám tak asi do 5, maximálně do 6. No, domluvíme se zítra, kdyžtak hrát nebudu...
Když se kácí les, lítají kopí — sv. Vojtěch
-
- Malý princ; Moderátor
2 Markus: Beru na vedomi
Hraješ? Napiš recenzi!
Hraješ? Napiš recenzi!

-
- Malý princ; Moderátor
Tohle je ten filmo priatech co jsem o něm mluvil: Yellowbeard(Žlutovous), mam ho doma dokonce na originalni VHS ale to je asi k nicemu, nicmene si jej asi stahnu. Pamatuji si že to byl celkem ulet (vzhledem k častečně učasti MP to neni ani překvapive a je to takove realisticky, piratsky špinavé a vulgární i když místy odlehčené).
Hraješ? Napiš recenzi!
Hraješ? Napiš recenzi!