Obrázky a ilustrace
-
- Rebel
Obrázky a ilustrace
Rozhodl jsem se založit toto téma určené k projednávání zařazování obrázků do Drakkaru. Nechci totiž, aby na mě vždy padala zodpovědnost za výběr ilustrací, a nerad bych, aby si někdo stěžoval, že některé obrázky jsou nekvalitní a tak podobně. Pak mám pocit, že jsem vybral špatné ilustrace a na druhou stranu mi je blbé nezařadit ani jednu z třeba pěti nepříliš kvalitních kreseb, ačkoliv je jasně vidět autorova snaha.
Kdykoliv se vyskytne nějaký obrázek, který by se mohl objevit v Drakkaru, očekávám příspěvek v tomto tématu. Měl by obsahovat jméno autora, název ilustrace a ilustraci nebo odkaz na ni (doporučuji použít ImageShack®; umí generovat pěkné náhledy obrázků určené přímo pro phpBB fórum).
Pak budu potřebovat tak tři nebo čtyři ochotné duše (včetně mě), které si povinně každý z obrázků prohlédnou a řeknou "Ano" nebo "Ne" na otázku, zda bude obrázek do Drakkaru zařazen. Nejvhodnější by byli lidé s grafickým cítěním a ti, kteří jsou si jistí, že dokáží každou z ilustrací objektivně zhodnotit. Své vlastní ilustrace si nikdo hodnotit nebude. Hlasovat budou moci i ostatní a jejich hlasy budou mít úplně stejnou váhu, ale potřebuju stálou porotu, která bude hlasovat vždy a budu se na ni moct spolehnout.
Takže se hlašte, kdo máte zájem hodnotit každý z obrázků, který sem dorazí. Pár tipů mám, tak jsem zvědavý, kdo se přihlásí.
A ještě poslední věc: V tomhle tématu chci jen strohé hodnocení Ano/Ne, nic víc. Pokud by některý z obrázků měl vyvolat diskuzi, směřujte ji prosím do vedlejšího tématu Obrázky a ilustrace - diskuze.
Kdykoliv se vyskytne nějaký obrázek, který by se mohl objevit v Drakkaru, očekávám příspěvek v tomto tématu. Měl by obsahovat jméno autora, název ilustrace a ilustraci nebo odkaz na ni (doporučuji použít ImageShack®; umí generovat pěkné náhledy obrázků určené přímo pro phpBB fórum).
Pak budu potřebovat tak tři nebo čtyři ochotné duše (včetně mě), které si povinně každý z obrázků prohlédnou a řeknou "Ano" nebo "Ne" na otázku, zda bude obrázek do Drakkaru zařazen. Nejvhodnější by byli lidé s grafickým cítěním a ti, kteří jsou si jistí, že dokáží každou z ilustrací objektivně zhodnotit. Své vlastní ilustrace si nikdo hodnotit nebude. Hlasovat budou moci i ostatní a jejich hlasy budou mít úplně stejnou váhu, ale potřebuju stálou porotu, která bude hlasovat vždy a budu se na ni moct spolehnout.
Takže se hlašte, kdo máte zájem hodnotit každý z obrázků, který sem dorazí. Pár tipů mám, tak jsem zvědavý, kdo se přihlásí.
A ještě poslední věc: V tomhle tématu chci jen strohé hodnocení Ano/Ne, nic víc. Pokud by některý z obrázků měl vyvolat diskuzi, směřujte ji prosím do vedlejšího tématu Obrázky a ilustrace - diskuze.
-
Člen poroty
výborně, dobrý návrh, takže mě můžeš zařadit do poroty, pokud je to možné? Rád se výběru zúčastním, dovolím si totiž tvrdit, že mám nějaké estetické cítění
. Kde budou jednotlivé obrázky na zhodnocení zveřejněné? Skrze odkazy přímo tady, v této sekci?

Countdown to exterminate the human race...
-
- Rebel
-
- pěšák
Tak hele, Acidburne... :>;o)
Kvůli tobě jsem ještě teď v noci vyhrabal jeden svůj obrázek, zprovoznil foťák, dal ho na stativ a vyfotil tu kresbu v režimu "noční obloha" (mám tady tmu jak v pytli).
Tak doufám, že to oceníš.
Dávám to sem, jen aby tu něco bylo. Máte mou důvěru, že ho do Drakkaru nepustíte.
EDIT: Jo, že prý to musí obsahovat název ilustrace.
Tak tedy: "Střet"
Kvůli tobě jsem ještě teď v noci vyhrabal jeden svůj obrázek, zprovoznil foťák, dal ho na stativ a vyfotil tu kresbu v režimu "noční obloha" (mám tady tmu jak v pytli).
Tak doufám, že to oceníš.

Dávám to sem, jen aby tu něco bylo. Máte mou důvěru, že ho do Drakkaru nepustíte.

EDIT: Jo, že prý to musí obsahovat název ilustrace.

Tak tedy: "Střet"
-
Oceňuji
No jako ta postava vlevo by snad ještě ušla, ale ten boreček na býkovi (snad to není vůl) je příšernej i s tím býkem. Ne, opravdu, příště by to chtělo něco lepšího. Ale na kartografův stůl to stejně nemá, to byla ta absolutně nejhorší kresba, jakou jsem zatím tady viděl
Verdikt: Nepouštět.

Verdikt: Nepouštět.
Countdown to exterminate the human race...
-
- Váš Astrální Brácha .)
-
- Rebel
-
- bubák; Moderátor
Tak aby to nevypadalo, že se přihlásím do komise a pak nic... 
Tohle bych osobně viděl asi tak těsně pod nejzazší hranicí, kdy je potřeba dát do Drakkaru nějaké obrázky a není dost vhodných

Tohle bych osobně viděl asi tak těsně pod nejzazší hranicí, kdy je potřeba dát do Drakkaru nějaké obrázky a není dost vhodných

Když se kácí les, lítají kopí — sv. Vojtěch
Bezejmenný hrdina (vlastnoruční komiks)
Hraju/vedu: D&D 5e, Svitky hrdinů, Příběhy Impéria
Další oblíbené hry: Primetime Adventures, Mountain Witch, Wushu
Vlastnoruční heartbreaker: Fossa (Fate to Old School System Adjustment)
-
- pěšák
Hmmm... koukám, že slavná porota funguje. 
(S váma je sranda, pánové!
)
Tak tu máme další obrázek, tentokrát s názvem hoplíta. (Nějak mě ty figury začaly bavit.
)
Je míněn vážněji, než ten předchozí. Tak hodnoťte, hodnoťte...

(S váma je sranda, pánové!

Tak tu máme další obrázek, tentokrát s názvem hoplíta. (Nějak mě ty figury začaly bavit.

Je míněn vážněji, než ten předchozí. Tak hodnoťte, hodnoťte...
-
- bubák; Moderátor
Mně hoplíta nepřijde úplně špatnej, jenom má nějak divně nasazenou helmu a ten "punk" má nějakou divnou perspektivu. 
Co se týč proporcí, není to tak strašný, to se stane i profesionálům

Co se týč proporcí, není to tak strašný, to se stane i profesionálům

Když se kácí les, lítají kopí — sv. Vojtěch