Chtěl bych hrát Dargonlance...

Dragonlance je oficiální herní svět pro (A)DnD, nebo též samostatný herní systém. Jde o epický fantasy svět, známý též ze stejnojmenné knižní ságy, která vyšla i v českém vydání.
Tutankhamen

Chtěl bych hrát Dargonlance...

Příspěvek od Tutankhamen »

Přečetl jsem snad všechny knihy dragonlance a naprosto mě uchvátila propracovanost světa v němž se příběh odehrává... Nikdy předtím jsem nehrál žádnou hru na hrdiny (vyjma PC her) a tak jsem se chtěl zeptat co je potřeba k žačátkům hraní a co bych si měl koupit jako první... Co bych především měl udělat jako první...
Joe
Fórový šašek; Moderátor

Příspěvek od Joe »

Ako prvé by si sa mal spojiť s niekým, kto Dragonlance v okolí hral... Neviem, z ktorej časti ČR si, ale v Prahe nájdeš Dalcora (aj keď nie práve na tomto fóre, skôr na www.d20.cz).

Inde tak moc neviem...

A vitaj u nás! $D
|-- RPGforum moderátor-editor
|-- Hrám: ... :roll:
|-- Mám rád: Amber Diceless, FATE, Primetime Adventures, Starport
|-- mail - joeyeti (at) gmail (dot) com
Argonantus
.

Příspěvek od Argonantus »

Druhé místo, které bys měl navštívit kromě D20 je zdejší seznamka.

Třeba tam objevíš partičku, co hraje DnD ve tvém okolí.

Obzvláště vypečená možnost - před kterou tě budou všichni velcí šamani varovat - je si někde sehnat nějaká pravidla DnD, rozluštit je s partou stejně šílených kamarádů a prostě začít hrát.
A ono se to vyvrbí samo.
Tutankhamen

Příspěvek od Tutankhamen »

Praha, toť bydliště mé... Bohužel nemám stejně šílené kamarády kteří by se mnou něco podobného chtěli zkoušet :-? ... Řekněme že nikdo v okolí nemá pochopení pro mou lásku k fantasy a sci-fi... :>:o/
Dík za rady...
Argonantus
.

Příspěvek od Argonantus »

Pak je osoba jménem Dalcor odpovědí na všechny tvoje otázky dnes i v budoucnu.
Vyššího šamana nad něho v Dragonlance není.

Google na tebe vyplivne přibližně dvacet tisíc odkazů. Na té D20 je furt i bez google.
Fibrizo

Příspěvek od Fibrizo »

ne ndarmu se mu přezdívá Dalcorlance $D
We are the the dragons, your magical and other valuables will be added to our hoard and you will be eaten .... or incinerated.
Resistance id Futile.

Zpět na „Dragonlance“