Sborník 23
-
- Moderátor
Sborník 23
S větším menším zpožděním jdu se zkompletovaným sborníkem příspěvků z předchozí dungeonové kuchyně (která sice reálně byla až v roce 2024, ale doufám, že už uplynulo dost času, aby si toho nikdo nevšimnul).
Vzhledem k tomu, že někteří se tentokrát rozhodli experimentovat a odevzdali namísto 2 stránek A4 jednu stránku A3 (kteréžto originalitě samozřejmě fandím, byť mi to neulehčujete), mám dvě verze – jednu pro pohodlně zobrazení na obrazovce a druhou pro správný tisk.
Je už i na stránkách: https://rpgforum.cz/kuchyne/dungeonova-kuchyne-2023 – zbývá jen naházet do databáze jednotlivé příspěvky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Toto všechno jsou jen nějaké mé naprosto subjektivní dojmy.
-
- Moderátor
Re: Sborník 23
A jen taková praktická poznámka, na co jsem narazil – Marky, výrazně víc než polovinu výsledné velikosti toho souboru tvoří tvůj příspěvek
Snažil jsme se to nějak poladit, ale pořád se mi počítač trochu zacukne, když nalistuju tvou stránku. S tím Photoshopem si sice můžeš dost hrát a vypadá to zajímavě, ale tohle je možná nesamozřejmý drawback.

-
Nejvíc by asi pomohlo udělat z toho vektor, Ilustrátor to umí zkonvertovat automaticky. Ale popravdě mi není jasný, proč to dělá problém. Jsou to velký, jednobarevný plochy, to by mělo jít krásně zkomprimovat.Selhan píše: ↑2. 3. 2025, 10:20 A jen taková praktická poznámka, na co jsem narazil – Marky, výrazně víc než polovinu výsledné velikosti toho souboru tvoří tvůj příspěvekSnažil jsme se to nějak poladit, ale pořád se mi počítač trochu zacukne, když nalistuju tvou stránku. S tím Photoshopem si sice můžeš dost hrát a vypadá to zajímavě, ale tohle je možná nesamozřejmý drawback.
-
(+ MarkyParky) A doporučil bych ten kmen jenom naznačit světle šedou, protože ta hnědá dost splývá s písmem (alespoň na mém monitoru a teď za ne zrovna ideálních světelných podmínek, ale snad nejsem jediný).Selhan píše: ↑2. 3. 2025, 10:20 A jen taková praktická poznámka, na co jsem narazil – Marky, výrazně víc než polovinu výsledné velikosti toho souboru tvoří tvůj příspěvekSnažil jsme se to nějak poladit, ale pořád se mi počítač trochu zacukne, když nalistuju tvou stránku. S tím Photoshopem si sice můžeš dost hrát a vypadá to zajímavě, ale tohle je možná nesamozřejmý drawback.
Verify you are a human.
It's just an overreaction. In a few months, nobody will remember the drama.
It's just an overreaction. In a few months, nobody will remember the drama.
-
Můžu zkusot poštelovat export, jestli to nezvládne lépe. Plus opravit překlepy
.
Ale na hraní s s grafikou a přebarvování stromu kapacitu nemám a asi by to i bylo proti duchu časově limitovaného JAMu.
Ale na hraní s s grafikou a přebarvování stromu kapacitu nemám a asi by to i bylo proti duchu časově limitovaného JAMu.
-
Já si naopak myslim, že s odstupem se k těm kuchyňovkám vracet a dotahovat je by nebyla vůbec špatná tradice.MarkyParky píše: ↑2. 3. 2025, 17:54Ale na hraní s s grafikou a přebarvování stromu kapacitu nemám a asi by to i bylo proti duchu časově limitovaného JAMu.
-
- Moderátor
Také si myslím, že by to nebylo nic špatného. Já sám uvažuju, že ty svoje zreviduju mimo zadání.
-
Už sme sa svojho času dokonca bavili, tuším so selhanom, že priebežne by sme mohli tie lepšie dungeony prepracovať, otestovať a vydať ako zin.York píše: ↑2. 3. 2025, 18:49Já si naopak myslim, že s odstupem se k těm kuchyňovkám vracet a dotahovat je by nebyla vůbec špatná tradice.MarkyParky píše: ↑2. 3. 2025, 17:54Ale na hraní s s grafikou a přebarvování stromu kapacitu nemám a asi by to i bylo proti duchu časově limitovaného JAMu.
Microdosing Workoholism...
-
- Moderátor
A už na to i po čtyřech ročnících máme materiál.
-
Vidíš dobrý nápad. Přepracoval tedy jsem Skleněný dóm do formy pamfletu. (A taky má malinko upravené místnosti, aby se zajímavěji procházeli, vpodstatě verze 1.01, co už jsem někam kdysi nahrával...)