[Fate 4.0] Hacky/Konverze
-
[Fate 4.0] Hacky/Konverze
Našel jsem několik věcí, za kterými je kus práce, tak by stálo za to je sem hodit, pěkně do jednoho tématu, ať tu není moc nepořádek.
ShadowFatev07.3.pdf
Konverze Shadowrunu 5e do Fate Core.
Eclipse Fate
Hack Eclipse Phase do Fate 3.0/Diaspory.

Konverze Shadowrunu 5e do Fate Core.

Hack Eclipse Phase do Fate 3.0/Diaspory.
-
- Moderátor
Re: [Fate] Hacky/Konverze
Eclipse fate... 

... ano, chtěl jsem zničit svět. Ale ne takhle.
Staré zápisy z her, aktuálně: Tannhäuserova brána - Claudius II, Karak - Erbald.
Staré zápisy z her, aktuálně: Tannhäuserova brána - Claudius II, Karak - Erbald.
-
Neni to spatny, pokud
- te nesere Fate 3,
- prestojis, ze z toho lezou takove "planet of hats" postavy, zatimco v EP jsou ty postavy dost vsestranne a ruznorode.
Nebo tak si to aspon pamatuju, cetl jsem to pred lety.
Ma to stejny "what the fuck do I do with it" problem jako originalni hra - lidi co nejsou P. K. Dick nebo nekdo jeho schopnosti, to asi nezvladnou GMovat.
EDIT: jo, a autori pokud vim delaji oficialni podle FC - tohle je stare a fanovske podle Diaspory - ale IMHO to porad nema smysl. Fate na tohle neni dobry system.
- te nesere Fate 3,
- prestojis, ze z toho lezou takove "planet of hats" postavy, zatimco v EP jsou ty postavy dost vsestranne a ruznorode.
Nebo tak si to aspon pamatuju, cetl jsem to pred lety.
Ma to stejny "what the fuck do I do with it" problem jako originalni hra - lidi co nejsou P. K. Dick nebo nekdo jeho schopnosti, to asi nezvladnou GMovat.
EDIT: jo, a autori pokud vim delaji oficialni podle FC - tohle je stare a fanovske podle Diaspory - ale IMHO to porad nema smysl. Fate na tohle neni dobry system.
“Hard for me to believe gender is biological, if we need a whole police state to enforce it.”
― Someone on the Internet
― Someone on the Internet
-
- Moderátor
OK, díky.
... ano, chtěl jsem zničit svět. Ale ne takhle.
-
- Administrátor
-