[OSEnauti] Achievementy! 😱🐱‍👤🧨

OSEnauti jsou společné (převážně) online hraní OSE, ve kterém s jednou postavou přecházíte mezi hrami různých sudí a bavíte se chaosem, který vzniká.

Moderátor: MarkyParky

Passingby

Re: [OSEnauti] Achievementy! 😱🐱‍👤🧨

Příspěvek od Passingby »

Jezus píše: 31. 3. 2023, 14:20 No, řekl bych, že inspirace tam je, ale jinak dost rozdílů na to, aby to byl "origoš".
Jo, nakonec jsem do těch 1.0 přece jenom kouknul a trochu ten příspěvek přepsal. :D
Verify you are a human.
It's just an overreaction. In a few months, nobody will remember the drama.
eerieBaatezu

Příspěvek od eerieBaatezu »

Jezus píše: 31. 3. 2023, 13:46
eerieBaatezu píše: 31. 3. 2023, 00:17
Takhle rychle jsem z žádnýho dungeonu ještě neutíkal. $lol$ A k tomu ještě celej zlitej svěcenou vodou. $lol$

Detaily zřejmě v zápisu. $D
Toho Leeroye Jenkinse si bereš za to? Protože nechci snižovat míru tvé ignorace k varováním i fakt, že to byla obecně kravina, ale extrémně silného nepřítele si představuju jinak (tenhle byl prostě "jen" mocný) + zázračné přežití bych taky viděl na něco jiného, než že se po dvou kolech, kdy jsi chytil normální hit, otočíš a utečeš, protože je nepřítel výrazně pomalejší...

Jako až tohle předvedeš s trollem nebo tak, ok, ale tohle bych bral jen jako vcelku normální kombinaci osenauské zvědavosti, která zabila kočku, konečně probuzeného pudu sebezáchovy, a absence vyložené smůly (nějaké extrémní zásahy, případně poslední zásah na rozloučenou...).

Samozřejmě setkání to bylo cool a uznávám, že pro tebe, který spící hrůzu (nebo který neviděný to byl) nezná, i správně wtf a horrorové. Skoro bych řekl, že tenhle origoš DrD nápad zafungoval i po letech :-D
Proto jsem tam dal ten otazník. Klidně to smažu. :)

Ale myslím, že troll není o nic drsnější, než něco, co tě může zabít na jednu/dvě rány!, v každým kole tě to může úplně vyparalyzovat!!, ty na to nemůžeš útočit!!! a ono tě to nakonec ještě může celej život pronásledovat!!!!. Takovou mrchu fakt považuju za "extrémně silného nepřítele". :D (Nějakej troll je proti tomuhle úplnej tragéd. $D) A pokud na to vlítneš jako nebojovník první v řadě, před krollem a barbarem, tak to IMO docela Leeroy Jenkins je.

Ignorace k varování? Mě jen fakt moc zajímalo, co tam je. :) (A není ignorace k varování vlastně podstatná část Leeroye Jenkinse?)
Obecně kravina? Dokud tam nevlezeš, tak nevíš, co z toho může vzejít.
Já bych se tam šel podívat i sám. To, že se tam se mnou vydali i kroll s barbarem, od nich bylo moc hezký. :D :dance:
Obrázek
MarkyParky

Příspěvek od MarkyParky »

Tak za mě tam teda spíš nebylo splněno to "jako zázrakem přežil"....

- vycukali jste odtamtud v druhém kole, ztráta 6 HP
- se svou rychlostí 15'(5') neměl šanci vás okamžitě dostihnout
- a vzhledem k nízkému stupni probuzení jsme určili šanci na to, že se ho nepodaří zablokovat v podzemí na 2z20...

... to mi přijde jako přežítí celkem na pohodu.

Ale vypsychovaní jste byli skvěle, v tomhle to zafungovalo :)
Jezus

Příspěvek od Jezus »

Tys ještě nikdy nepotkal trolla, že ne? Ten tě sejme v prvním kole "na jednu ránu" hned třikrát :D Navíc jsem ho uvedl v podstatě jako nejslabšího zástupce "extrémně silného nepřítele".

Je fakt, že na tu paralýzu jsem zapomněl, to je hodně hnusné (hlavně pak znemožňující útěk) :think: Útočit se na to asi dá, jen extrémně blbě $D
eerieBaatezu píše: 31. 3. 2023, 14:28 Obecně kravina? Dokud tam nevlezeš, tak nevíš, co z toho může vzejít.
Místnost s freskami, říkali ti to dvakrát! :-D (A pak teda potvora, co tě může celý život pronásledovat, to už ti neříkali, nicméně je to schované pod pojmem "cítíte tam strašlivé zlo", což se překládá jako nevyřčené "které vás pravděpodobně zabije").
eerieBaatezu píše: 31. 3. 2023, 14:28 A pokud na to vlítneš jako nebojovník první v řadě, před krollem a barbarem, tak to IMO docela Leeroy Jenkins je.

Ignorace k varování? Mě jen fakt moc zajímalo, co tam je. (A není ignorace k varování vlastně podstatná část Leeroye Jenkinse?)
Ok, je fakt, že když to takhle zkombinuješ dohromady, a že fakt stačilo nehodit tu paralýzu a mohl to být tvůj konec...

Jenže takhle funguje spousta potvor v DnD (nebo OSE). Jenkinse si fakt představuju jako sebevražednou šílenost, co fakt přežiješ zázrakem... tady ti stačilo "jen" rozumné štěstí (kterého právě nemuselo být nějak extrémně moc). Ano, umřít jsi mohl, ano, byla to nebezpečná kravina, ale těch je - jak jsi správně řekl - osenautství plné.

Leeroy by prostě měl tohle posunout ještě o levlík výše.
Kolumbus

Příspěvek od Kolumbus »

MarkyParky píše: 31. 3. 2023, 14:41 Tak za mě tam teda spíš nebylo splněno to "jako zázrakem přežil"....

- vycukali jste odtamtud v druhém kole, ztráta 6 HP
- se svou rychlostí 15'(5') neměl šanci vás okamžitě dostihnout
- a vzhledem k nízkému stupni probuzení jsme určili šanci na to, že se ho nepodaří zablokovat v podzemí na 2z20...

... to mi přijde jako přežítí celkem na pohodu.

Ale vypsychovaní jste byli skvěle, v tomhle to zafungovalo :)
Navíc Kunta měla i šanci toho neviděného odvrátit, jen jako 12 na 2K6 :-) Ale možná by zabral kouzelný meč, takže to bylo spíš takové "tak dlouho se hledá strašidlo, až se fakt najde :-)

Zpět na „OSEnauti – otevřené hraní OSE“