Praha - hledáme hráče na kampaň

Komunitní sekce o akcích, hledání spoluhráčů a inzerátech RPG produktů.
Zenas
Příspěvky: 1
Registrován: 9. 8. 2022, 19:53

Praha - hledáme hráče na kampaň

Příspěvek od Zenas »

Drakkenheim už neexistuje. Město zasažené padající hvězdou se utopilo v smrtícím infernu. Následný chaos znamenal tisíce a tisíce zničených osudů a královstí rozervané na kusy. O patnáct let později je Drakkenheim jen bezútěšnou městskou pustinou zamořenou magií z jiného světa a děsivými příšerami. Jako mrtvola hnijící na slunci, přitahuje i Drakkenheim supy v podobě znepřátelených organizací a frakcí, kteří se snaží urvat svůj díl masa z tohoto padlého giganta. V jeho temně purpurových hlubinách čeká fantastické bohatství, ztracené znalosti a mocné artefakty na ty, kteří jsou dostatečně odvážní nebo pošetilí, aby se vydali do ruin. Avšak ani ti, kteří přežijí nebezpečí Drakkenheimu, se nemusí vrátit nepoznamenaní jeho hrůzami.

Hledáme dobrodruhy pro zhruba roční DnD 5e kampaň (1-13 lvl) podle neoficiálního modulu. Hrát se bude od podzimu jednou týdně ve všední den večer v Praze (kousek od metra). Protože k úspěšné dlouhodobé kampani bohužel nestačí jen dostatečná odvaha/pošetilost, od případných dobrodruhů se očekává i:

1) Dostatek volného času pro osobní účast na sezeních. Pokud máte každý týden opravdu napnutý program nebo třeba časté delší pracovní cesty pak bude koordinace hraní s ostatními velmi obtížná.

2) Respekt k ostatním, nesobecký týmový přístup a schopnost dělat ústupky a kompromisy. Kampaň nebude ve stylu Pána prstenů, kde je jasně dáno, že Sauron je bídák a Gandalf je kámoš. Drakkeneim nemá jasné dobro a zlo, je to směsice různých často protichůdných zájmů organizací, hráčských i nehráčských postav. Schopnost dohodnout se v družině na společném postupu je proto naprosto zásadní.

3) Ochota vytvořit si pozadí postavy (background) a podle toho ji hrát. Minulost postav a jejich motivace jsou důležitým prvkem kampaně. Stejně důležité jsou i vztahy s nehráčskými postavami a frakcemi. Hráč, kterého nebaví RP rozhovory a má rád pouze bojová střetnutí s co nejkratšími prodlevami mezi nimi, by se mohl v některých sezeních docela nudit.

4) Schopnost porozumět textu v angličtině. Přestože hra bude probíhat výhradně v češtině, samotný modul a jeho materiály jsou v angličtině.

Pokud vás výše uvedené body neodradily a rádi byste se ponořili do temného lovecraftovského světa Drakkenheimu, pak nabízím k nahlédnutí stránku, kde se (v sekci setting) můžete dozvědět více podrobností o kampani a zároveň si vyzkoušet i tu angličtinu.

https://www.worldanvil.com/w/purpurove-mesto-sycek

Pokud máte zájem, najdete tam také na mě e-mailový kontakt.

Zrezavělá brána do Purpurového města je pootevřená, stačí udělat první krok do temnoty.
Odpovědět

Zpět na „Akce, seznamka a inzeráty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 8 hostů