Termín jarní Sleziny 24

Je načase opět se vydat na sraz RPG Fóra.
Selhan
Moderátor

Termín jarní Sleziny 24

Příspěvek od Selhan »

j24.jpg
Příští slezina proběhne 6. – 9. 6., opět v Heřmanově!
Jsou, jako vždy, zváni všichni se zájmem o erpégéčka* - běžně se ale krom těch také hrajou deskovky, chodí na výlety, muzicíruje, opéká a lenoší.
Napište se prosím semhle pro orientační přehled: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

* - včetně nováčků a lurkerů!

Info:
Adresa: Římskokatolická farnost Heřmanov 2, 594 58, Vysočina (pozor, Heřmanovů je v Česku víc!)
Ubytování: 3 ložnice s 16 dvoupatrovými postelemi a hala s 8 matracemi - sebou spacák a případně karimatka, jestli se chcete co nejvíce pojistit proti spaní na horním patře dvojpatrové postele.
Stravování: vlastní a nebo dle domluvy ve vedlejším vlákně, ve vsi je COOP, který má ovšem velmi omezený výběr, restaurace jsou až v okolních vsích.
Doprava: buď spolujízda dle tabulky, nebo vlak z Brna do Řikotína či Osové Bítýšky a pak buď autobusem nebo vás někdo dojede vyzvednout
Cena: 130 Kč za osobu za noc + energie dle reálné spotřeby

Jakékoli otázky nebo požadavky mi klidně napište sem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Toto všechno jsou jen nějaké mé naprosto subjektivní dojmy.
MarkyParky

Re: Termín jarní Sleziny 24

Příspěvek od MarkyParky »

Doplnil jsem.

Pro přehled rozepíšu tady:
- v pátek mezi 1500 a 1600 odjezd z Řep (po okruhu, do centra už nebudeme zajíždět), volná až 2 místa (když složíme autosedačky do kufru)
- vysadím Deny a případné spolujezdce v Heřmanově před sedmou, aby se stihnul večerní blok a přejíždím do Veverské Bítýšky
- v sobotu v 0800 odjez d Veverské Bítýšky do Heřmanova, volná až 3 místa
- v neděli se Deny bude vracet beze mě do Prahy, volné 1 místo určitě, až 3 po složení autosedaček

Já osobně si bookuju 1 místo v neděli s Jezusem do Brna a následně se Sarsem do Vídně.
toni

Příspěvek od toni »

já bych rád z Prahy ve čtvrtek kolem 15 z Libně, čili kolem 15.30 případně někde kolem Chodova, zpět v neděli

Teď je otázka jak jsou na tom ostatní auta. Počítám, že Selhan pojede zase někdy brzo, s Ilgirem jsme na tom přibližně stejně, takže asi to chce domluvit kdo z nás vezme auto... Ještě se teda hlásil na Prahu York, to by se dalo buď s námi nebo se Selhanem (?). Nepřijde mi, že by se to nevešlo do jednoho. Ke mně se vejdou kromě mě max 3 lidi s rozumnou bagáží.
Jerson
Inženýr z Ocelového města

Příspěvek od Jerson »

Tak nakonec pojedu v pátek ráno a Jarikem, takže už by se mi.giful jen odvoz v neděli k Praze tak, abych byl na jedné benzínce okolo druhé hodiny.
Jak to vlastně vidíte v odjezdem? Do oběda, po obědě?
ilgir
pěšák

Příspěvek od ilgir »

Obvykle se odjíždí v neděli dopoledne, po úklidu. Ale ať se vyjádří Selhan, to on je tady klíčník.
ilgir
pěšák

Příspěvek od ilgir »

Ohledně aut: žena mě žádala, abych jí na ten víkend auto nechal, tak bych se přidal k tonimu. Budu mít s sebou batoh a přítelkyni (šestistrunnou). Avizovaný odjezd z Libně je pro mě v pohodě.
toni

Příspěvek od toni »

detaily tedy domluvíme nějak soukromě, nejsi náhodou Discordu nebo aspoň FB?

jinak tedy budu mít v tom případě ještě 2 volná místa kdyby někdo chtěl
johnjarik

Příspěvek od johnjarik »

ilgir píše: 30. 5. 2024, 10:26 Ohledně aut: žena mě žádala, abych jí na ten víkend auto nechal, tak bych se přidal k tonimu. Budu mít s sebou batoh a přítelkyni (šestistrunnou). Avizovaný odjezd z Libně je pro mě v pohodě.
Vzal bys mi trsátko ? :)
Já vezmu 2 mandoliny. Třeba tu starší rozhybeme.
Faskal
Moderátor

Příspěvek od Faskal »

Slezina!!!!!11
Vidím to tak, že přijdu podle počasí ve čtvrtek/pátek a nejspíš se zdržím do soboty.

Jestli ještě existuje někdo, kdo nehrál Polaris a má o něj zájem, tak jsem jej vypsal 8)
... ano, chtěl jsem zničit svět. Ale ne takhle.
Staré zápisy z her, aktuálně: Tannhäuserova brána - Claudius II, Karak - Erbald.
boubaque
bubák; Moderátor

Příspěvek od boubaque »

Tak to vidím tak, že bych přijel v pátek po poledni (hodilo by se mi vyzvednutí v Křižanově) a odjel bych v sobotu ráno (a potřeboval bych odvoz na 9 do Křižanova nebo Osové Bítýšky.

To znamená, že stihnu max. dvě hry, obě v pátek, a aspoň jednou bych chtěl vést Terru Australis (a druhý blok ideálně buď Aspis, nebo designový pokec, ale pokud se dohodne pro zájemce schůdný harmonogram, dokážu odvést dvě hry TA).

Mohl bych se asi i zdržet na sobotní dopolední blok, ale už bych nestihl volit, tak bych asi radši odjel ráno...
Když se kácí les, lítají kopí — sv. Vojtěch
Bezejmenný hrdina (vlastnoruční komiks)
Hraju/vedu: D&D 5e, Svitky hrdinů, Příběhy Impéria
Další oblíbené hry: Primetime Adventures, Mountain Witch, Wushu
Vlastnoruční heartbreaker: Fossa (Fate to Old School System Adjustment)
Antharon

Příspěvek od Antharon »

boubaque píše: 1. 6. 2024, 19:42 Tak to vidím tak, že bych přijel v pátek po poledni (hodilo by se mi vyzvednutí v Křižanově) a odjel bych v sobotu ráno (a potřeboval bych odvoz na 9 do Křižanova nebo Osové Bítýšky.

To znamená, že stihnu max. dvě hry, obě v pátek, a aspoň jednou bych chtěl vést Terru Australis (a druhý blok ideálně buď Aspis, nebo designový pokec, ale pokud se dohodne pro zájemce schůdný harmonogram, dokážu odvést dvě hry TA).

Mohl bych se asi i zdržet na sobotní dopolední blok, ale už bych nestihl volit, tak bych asi radši odjel ráno...
Ja ta kludne odveziem v sobotu
Microdosing Workoholism...
boubaque
bubák; Moderátor

Příspěvek od boubaque »

Antharon píše: 2. 6. 2024, 10:12 Ja ta kludne odveziem v sobotu
Díky, to bych byl moc vděčný :)
Když se kácí les, lítají kopí — sv. Vojtěch
Bezejmenný hrdina (vlastnoruční komiks)
Hraju/vedu: D&D 5e, Svitky hrdinů, Příběhy Impéria
Další oblíbené hry: Primetime Adventures, Mountain Witch, Wushu
Vlastnoruční heartbreaker: Fossa (Fate to Old School System Adjustment)
Nordoslav

Příspěvek od Nordoslav »

Je možné, že ve čtvrtek dorazím, pokud jo, plánuju vzít slezinu letos hodně odpočinkově, číst si, kecat, když bude ěnco volné tak si zahrát, ale nemám žádné velké plány ani ambice. Voličský průkaz mám :)
Ahoj, já jsem Nordst Fuchs a tohle je DRAČÁK: THE NEXT GENERATION!
:!: Fantasy PbtA které klade důraz na fikci v kulisách povědomé fantasy, ale zároveň je tam hodně originalnich prvku, které z her dělaji nové zážitky.
:!: Jednoduchý systém tvorby postav, který ovšem nabízí mnoho možností a voleb na výběr a produkuje unikátní, nezaměnitelné a velmi hratelné a zábavné charaktery.
:!: Jednoduchý systém hry ve kterém můžete hrát aniž byste nad ním museli pořád přemýšlet.

:arrow? Vše o pravidlech a o hrách zde: https://discord.gg/Mks4DzzMJ7
:arrow? A vlákno tady: https://rpgforum.cz/forum/viewtopic.php?t=16363
KDolecek

Příspěvek od KDolecek »

Moje účast se posunula trochu do říše nejisté náhody. Do pátku večera jsme zase měli mít výjezd v práci, ale v pátek večer se nakonec ještě slaví narozeniny kamarádky v Praze. Tak uvidím jestli se mi podaří hecnou návrat v pátek v noci a v sobotu ráno dojet za vámi, ale nevím jestli už to na mne nebude moc.
York

Příspěvek od York »

K dopravě ve čtvrtek z Prahy:

• Jestli správně koukám, ve čtvrtek z Prahy pojede autem Selhan (+ Bára?) a Toni (+ Ilgir). Zájem o odvoz mám podle všeho ještě Já a Vaarsuvis (oba + batoh).

Selhane, Toni, můžete, prosím, nadhodit, kdy a odkud plánujete vyrážet? Asi bychom se měli s Vaarsuvisem rozdělit, ať není jedno auto prázdný a druhý nacpaný. Nebo si nás, prosím, rozeberte, jak vám to bude vyhovovat :)

(Beru si ve čtvrtek dovolenou, takže můžu vyrazit kdykoliv. Vyrážím z Jířáku.)
Selhan
Moderátor

Příspěvek od Selhan »

Já pojedu sám, ale pojedu tentokrát asi až později, k večeru. Kdo prosím plánujete přijet spíš dřív? Dal bych vám číslo na správkyni. Už nás tam znají, takže by s tím neměl být žádný problém.
Toto všechno jsou jen nějaké mé naprosto subjektivní dojmy.

Zpět na „Jarní Slezina 2024“