Fantastická Ostrava (a Melan + Markus na ní)
- Markus
- Vrchní krutovládce; Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Fantastická Ostrava (a Melan + Markus na ní)
O víkendu 29. a 30. června proběhne hádejte kde festival Fantastická Ostrava.
Imago tam má vlastní "stage" a pozvalo mě jako překladatele/moderátora na přednášku, kterou tam bude mít Melan:
Imago tam má vlastní "stage" a pozvalo mě jako překladatele/moderátora na přednášku, kterou tam bude mít Melan:
Budete tam ještě někdo? Vidím tam v programu ještě Skoro hrdiny, pak tam už moc RPG programu není, je to asi spíš obecně fantasácký con.Svoboda a volba při vedení RPG a designu dobrodružství
imago stage
sobota 13:30-14:30
Gábor Lux, moderátor Jiří „Markus“ Petrů
Jak vést sandboxy a otevřené kampaně? Autor desítek uznávaných RPG dobrodružství představuje praktické techniky, které podporují svobodu volby, smysluplná rozhodnutí a nelinearitu při dobrodružném hraní. Od designu volných scénářů plných možností přes důležitost náhody až po jednoduché principy, které v hráče podněcují k nápadité akci a ochotě riskovat. Přednáška je v angličtině, bude tlumočena do češtiny.
- Selhan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fantastická Ostrava (a Melan + Markus na něm)
Tyjo, tak to bych asi dorazil.
Poznamenávám, že preferuji svérázný přístup, který klade obrovský důraz na informované volby.
Re: Fantastická Ostrava (a Melan + Markus na něm)
Ja budem v tom case prec, ale velmi by ma potesilo aky by ste spravili nejaky oficialny, ci menej oficialny zaznam 

Microdosing Workoholism...
- Markus
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fantastická Ostrava (a Melan + Markus na ní)
Já to mám kousek a vstup nestojí ledvinu, takže se na vás přijdou kouknout.

- Markus
- Kontaktovat uživatele:
- Selhan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zahrát, nebo aspoň posedět, to bych určitě bral.
Poznamenávám, že preferuji svérázný přístup, který klade obrovský důraz na informované volby.
- Markus
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké neformální posezení by mělo být po té přednášce, tak se zdrž(te). O hraní se bavíme, nejspíš se to bude řešit až organicky na místě podle zájmu a možností.
Určitě se zdržím na pokec, rád bych si i zahrál, ale uvidím jak dovolí manželka a syn.
FYI: Fakt organicky? Teď mi na Discordu píše Zajíc, že sháníte lidi na hru. Zkusil jsme poptat místní hráče ale je to bohužel dost na knap, takže všichni zatím mají nějaké plány.
FYI: Fakt organicky? Teď mi na Discordu píše Zajíc, že sháníte lidi na hru. Zkusil jsme poptat místní hráče ale je to bohužel dost na knap, takže všichni zatím mají nějaké plány.