Podzimní slezina 2024 – 15.11.
Re: Podzimní slezina 2024 – 15.11.
Náhlej střípek inspirace při nakupování: Beru s sebou těsto na brambovový placky, snad tam bude pánev. Pár lidí se z toho nají, tak když budete mít hlad, klidně se u mě hlaste.
Vyjíždím, ale beru to ještě do obchodu. Měl bych dorazit někdy po večeři

- Selhan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vlakem? Budes potrebovat vyzvednout?
Poznamenávám, že preferuji svérázný přístup, který klade obrovský důraz na informované volby.
Ne ne, autobusem.
Bohužel mi kvůli zpoždění v Praze ujel v Jihlavě bus v 18:45, takže čekám na další spoj v 22:38.
Bohužel mi kvůli zpoždění v Praze ujel v Jihlavě bus v 18:45, takže čekám na další spoj v 22:38.

díky za další skvělou akci, tentokrát hodně komorní, ale i tak mám spánkový deficit a zahrál jsem si dost
- Selhan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tentokrát nás nakonec na slezinu dorazilo jen deset, ale i tak věřím, že jsme si to všichni užili. Stihli jsme si zahrát:
Sword & sorcery příběh v Swords Without Master
Tross v Yorkově DrD k6
Doražení Heydricha v Eat the Reich
Jezusovo pocitvé vesnické fantasy v Dračím doupěti II
Last Voyage of Bean Barge v Cloud Empress
Sword & sorcery příběh v Swords Without Master
Tross v Yorkově DrD k6
Doražení Heydricha v Eat the Reich
Jezusovo pocitvé vesnické fantasy v Dračím doupěti II
Last Voyage of Bean Barge v Cloud Empress
Poznamenávám, že preferuji svérázný přístup, který klade obrovský důraz na informované volby.
Bezva akce. Díky organizátorům, spoluhráčům a hlavně testerům.
Jo a těch 9 lidí, co nešlo na výlet, udělalo chybu. Bylo fakt krásně.

Jo a těch 9 lidí, co nešlo na výlet, udělalo chybu. Bylo fakt krásně.

A víš jak bylo krásně, když nad ztemnělou Prahou plula vzducholoď s pověšeným Heydrichem a českou vlajkou? Kam se hrabe realita, to se nedá srovnávat!
Jinak jako obvykle nehynoucí vděk Selhanovi i pokolením, z kterých vzešel, a která z něj vzejdou!
Jinak jako obvykle nehynoucí vděk Selhanovi i pokolením, z kterých vzešel, a která z něj vzejdou!
Všem moc děkuji za super Slezinu!
Především Selhanovi za organizaci a za famózní Swords Without Master, Komi za vejšlap, Ilgirovi za deskovku a Jezusovi, že se se mnou rozdělil o zásoby.
Především Selhanovi za organizaci a za famózní Swords Without Master, Komi za vejšlap, Ilgirovi za deskovku a Jezusovi, že se se mnou rozdělil o zásoby.
... ano, chtěl jsem zničit svět. Ale ne takhle.
Staré zápisy z her, aktuálně: Tannhäuserova brána - Claudius II, Karak - Erbald.
Staré zápisy z her, aktuálně: Tannhäuserova brána - Claudius II, Karak - Erbald.
Také všem děkuji za Slezinu!
Obzvlášť Selhanovi za organizaci, Jezusovi za čínu,vesnickou fantasy a instruktáž k DrD 2) Lomaxovi taktéž za instruktáž k DrD 2, Yorkovi za Tross a Demonice za Cloud Empress.
Byla to velice příjemná a pohodová akce.
Obzvlášť Selhanovi za organizaci, Jezusovi za čínu,vesnickou fantasy a instruktáž k DrD 2) Lomaxovi taktéž za instruktáž k DrD 2, Yorkovi za Tross a Demonice za Cloud Empress.
Byla to velice příjemná a pohodová akce.