Roleplay/Taktická hra WOGASTISBURG AD 631

Komunitní sekce o akcích, hledání spoluhráčů a inzerátech RPG produktů.
ScythianAres
Příspěvky: 1
Registrován: 9. 12. 2022, 22:33

Roleplay/Taktická hra WOGASTISBURG AD 631

Příspěvek od ScythianAres »

Zdravím vespolek.

Hledám hráče na tak trochu netradiční hru, která kombinuje prvky roleplayingu a taktické stolní hry. Taktická část je zaměřená na boj, který nebude v měřítku tisícihlavých armád, nýbrž v počtech maximálně několika desítek účastníků. Výplň mezi jednotlivými scénáři se bude odehrávat formou roleplayingu, kdy se hráči zhostí role některých postav. A jelikož postavy v této hře budou pravděpodobně umírat docela často, role bude možné střídat podle chuti. Jde o hru, jejímž cílem je zprostředkovat události kolem jedné z nejznámějších postav české historie – franského kupce Sáma, kterého si Slovani zvolili za svého krále a pod jeho vedením nejen, že dokázali uhájit svou samostatnost vůči Avarům, ale také uštědřit tvrdou lekci rozpínavé Franské říši v bitvě u Wogastisburgu roku 631.

Předem chci upozornit, že celá hra je pouze v testovací verzi a je možné, že se některá pravidla budou za pochodu upravovat. Ale pokud se ukáže, že je všechno víceméně na dobré cestě, po třech scénářích prologu, který by měl hráče seznámit se základními pravidly, by pak už mělo jít všechno snadněji.

Koho tato hra zaujala, může navštívit následující stránky, kde najde všechny podstatné informace. Hrát se bude na serveru Andor.cz, který se specializuje na textový roleplaying.

odkaz na hru

PRAVIDLA HRY

ČASOVÁ OSA

NÁRODY

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Akce, seznamka a inzeráty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti