Hledáme hráče na Deadlands: The Weird West (Beroun/Praha)

Komunitní sekce o akcích, hledání spoluhráčů a inzerátech RPG produktů.
Bongino

Hledáme hráče na Deadlands: The Weird West (Beroun/Praha)

Příspěvek od Bongino »

Ahoj,
koncem letošního roku bychom chtěli s naší skupinou rozjet kampaň v Deadlands: The Weird West (fungující na systému Savage Worlds: Adventure Edition). Aktuálně jsme GM a 2-3 hráči, všichni kolem 35 let (Beroun a Praha). S RPG máme různé zkušenosti, někteří s ním začínají, jiní se k němu po letech vrací. Ale dalo by se říct, že společně znovu objevujeme krásu společného hraní

Hledáme:
1-2 hráče/hráčky v podobné věkové kategorii, kteří budou mít trochu času se hraní a svým postavám věnovat, protože bychom chtěli hrát pravidelněji a klást větší důraz na RP, příběh, postavy a atmosféru (nejsme v tom zatím profíci, ale snažíme se neustále zlepšovat). Tudíž hraní s námi by asi moc nebavilo power gamery, rules-lawyery a min-maxery.
Zároveň by bylo dobré, abys byl/a z Prahy a okolí, protože kromě Session 0 budeme dávat přednost hraní naživo a to hlavně v Berouně (odvoz P6 - Beroun - P6 můžu zajistit svým autem) a občas v Praze.

V plánu je nejdříve Session 0 (v průběhu listopadu), kterou lze udělat i online přes Discord a kde bychom se domluvili na tom, co od hraní kdo očekává a vysvětlili bychom si pravidla (pro nás bude SWADE novinkou)
Dál bychom v listopadu zahráli krátké úvodní dobrodružství na seznámení (naživo), a to by pak mohlo pokračovat v kampaň (kombinace ofiko dobrodružství a vlastní tvorby), případně by se kampaň mohla rozjet od nuly s novými postavami.

Téma (Divoký Západ střihnutý fantasknem a hororem) je samozřejmě vhodné i pro dámy. Jedna taková je členkou naší družiny a určitě by uvítala parťačku.

Znalosti pravidel ani světa nejsou potřeba (Divoký Západ zná podvědomě každý a zbytek si vysvětlíme), hlavní je pro nás nadšení a zápal do hraní.

Kontakt: ideálně na Discordu Bongino#7618, nebo i tady
Odpovědět

Zpět na „Akce, seznamka a inzeráty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 6 hostů