Factum
-
Factum

(anotace)
diskusia o vývoji hry (zrejme uzatvorená)
Hra Factum je univerzální systém čistě českého původu (v současnosti v beta verzi) určen pro příběhy plné soubojů v libovolném žánru. Inovativní tvorba postav založená na dotazníku a bodovém nákupu schopností doplňuje klasické mechaniky založené na míře úspěchu a poolovém hodu kostkami. Samozřejme, hra podporuje tažení, a zlepšování postav.
PDF zachráněno z hlubin internetu a přiloženo sem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Inženýr z Ocelového města
Re: Factum
Mám dojem, že autor svou hru nehvězdičkoval, nebo to tam alespoň nevidím.
hraju: Ω Projekt Omega
-
uz to niekto zodpovedny odstranil.
There's nothing in the universe cold steel won't cut.
On eternal hold: d20 Warheart
On eternal hold: d20 Warheart
-
- Vrchní krutovládce; Administrátor
Přesunuli jsme to sem do diskuze. Ne proto, že by autor hodnotil vlastní hru (což je osobní rozhodnutí, a pro mě za mě, ať si každý hodnotí vlastní hry - aspoň bude víc názorů
), ale proto, že to byl spíš příspěvek do diskuze než hodnocení hry. Rennymu jsem poslal vysvětlující mail a pozvání do diskuze.
EDIT: Ostatně mám dojem, že Renny to ani jako hodnocení nezamýšlel, protože dal "neutrální" 3 hvězdičky (a to jenom proto, že bez zadání hvězdiček vás to nenechá nic odeslat).

EDIT: Ostatně mám dojem, že Renny to ani jako hodnocení nezamýšlel, protože dal "neutrální" 3 hvězdičky (a to jenom proto, že bez zadání hvězdiček vás to nenechá nic odeslat).
-
- Malý princ; Moderátor
Ja jsem strepy snu klidne ohodnotil a nestydim se za to. Ale zase muzu rict, ze nejsem hlavni autor 

Metagame - Blog o stolních RPG: historie, teorie, indies, oldies...
Oblíbené hry: Old DnD/retro clones, Over the Edge, VtM, Střepy snů, Polaris, Apocalypse World
Hraju: Advanced Dungeons and Dragons 1E, Labyrinth Lord
Hraješ? Napiš recenzi!
Oblíbené hry: Old DnD/retro clones, Over the Edge, VtM, Střepy snů, Polaris, Apocalypse World
Hraju: Advanced Dungeons and Dragons 1E, Labyrinth Lord
Hraješ? Napiš recenzi!