Organizační diskuze
-
Re: Organizační diskuze
Hlásim sa do "těch prvních"Markus píše:.... Kdo pojede?

-
- Vrchní krutovládce; Administrátor
Potřebuju finální slovo na ten whiteboard.
Případně pokud tě napadá, jak a kam uchytit ten ubrus (jedeme na stejné místo jako loni, znáš to tam), tak vezmi ten. Ale já zatím nevím, jak bysme si tam s ním poradili.
Díky moc!
Ok, PK, mohl bys prosím vzít ten whiteboard (byť je malý - uskromníme se) a smívatelné fixy. Slibuju, že se jim nic nestane. :>;o)Peekay píše:Nas domaci whiteboard ma uhlopriecku 65 cm. Obavam sa, ze to bude trochu malo, ale vacsi sa mi nepodarilo zohnat. Mozeme ho zobrat so sebou, len by som bol nerad, keby sa mu stalo nieco neprijemne.
Este mi napadlo, ze by som mohol zobrat plastovy obrus (z tvrdeho plastu), na ktory sa da v pohode pisat vodou zmyvatelnymi fixkami (a ma relativne epicke rozmery, asi 1,5m x 2m).
Případně pokud tě napadá, jak a kam uchytit ten ubrus (jedeme na stejné místo jako loni, znáš to tam), tak vezmi ten. Ale já zatím nevím, jak bysme si tam s ním poradili.
Díky moc!
-
- pěšák
Treven tu mluvil o stanu, čímž mě trochu inspiroval. Takže dotaz: Má cenu si brát stan? Jinými slovy: Je povoleno rozdělat si na tom palouku před chatou stan? Jsem si vědom toho, že to není samozřejmost...
-
Tak ja som sa nakoniec vykašlal na školu a pridávam sa ku supinke o štvrtej....
Microdosing Workoholism...
-
nemáte někdo spacák navíc?
zrovna jsem překvapeně zjistil, že v brně nemám ani jeden... ale našel jsem nějakou deku, tak to klidně zvládnu i bez něj, jenom by to bylo pohodlnější...
dík

edit: a z brna bych vyrážel tak okolo šestý, kdyby se chtěl někdo připojit... (00420 725 667 284)
zrovna jsem překvapeně zjistil, že v brně nemám ani jeden... ale našel jsem nějakou deku, tak to klidně zvládnu i bez něj, jenom by to bylo pohodlnější...
dík

edit: a z brna bych vyrážel tak okolo šestý, kdyby se chtěl někdo připojit... (00420 725 667 284)
-
- Vrchní krutovládce; Administrátor