[d20] Armor DR vs Spell Damage
To je zajimavy napad. Pokud mas hrace kteri toho nezneuziji, hrace kteri jsou schopni fungovat stylem "ok, sice dokazu zdemolovat mesto kdyz se mi zachce, a zbytek party to neumi, ale PROC BYCH TO DELAL kdyz jim to zkazi hru?"
jenze takovi lide stejne malokdy hraji dnd.
jenze takovi lide stejne malokdy hraji dnd.
Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect.
- Frank Wilhoit: The Travesty of Liberalism
- Frank Wilhoit: The Travesty of Liberalism
- Eleshar_Vermillion
- černá eminence
- Eleshar_Vermillion
- černá eminence
- eerieBaatezu
Re:
Když pár metrů ode mě vybuchne fireball a já mám zbroj, tak mi to přece pomůže, ne? Jak mě to popálí pod zbrojí?Corvus píše:ale ked sa na to pozries logicky... ochrani ta kruzkova kosela pred ohnom?
Re: Armor DR vs Spell Damage
Ja by som dal dokonca ongoing damage ... Pripecie ta rozpalena zbroj a kym ju nedas dole alebo neochladis tak ti moc dobre nebude. 

System does mother
Hram Sógarda v Dungeon World kampani PbP
Nemas s kym hrat? Chces vyskusat iny RPG system a tvoja parta to odmieta? Pozri sem!
Nemas s kym hrat? Chces vyskusat iny RPG system a tvoja parta to odmieta? Pozri sem!
- eerieBaatezu
Ale to je podle mě nesmysl, protože výbuch není zahřívání zbroje.
ja netusim aky ma fireball realny efekt ... je to gula napalmu? Plazmy? Drzi pohromade magic silou v tvare gule?
Evidentne aj ked je to iba par sekundove liznutie kym magic sila prestane drzat whatever pohromade tak je destrukcna sila znacna (v Slayers aj tlakova sila cize vybuch, v DnD nie).Tym padom je to zrejme hodne horuce ... a zbroji sa to pacit nebude.
SRD pise " The explosion creates almost no pressure" comu nerozumiem ako je mozne
Predpokladam teda ze je to len magicke teplo - ziadny vybuch.
Podla serialu Slayers fireball chvilu posobi na danom mieste takze by zboroj zahriat iste stihol, naviac Lina tvrdi ze roztavi kov a bezne nim likviduje domy
Evidentne aj ked je to iba par sekundove liznutie kym magic sila prestane drzat whatever pohromade tak je destrukcna sila znacna (v Slayers aj tlakova sila cize vybuch, v DnD nie).Tym padom je to zrejme hodne horuce ... a zbroji sa to pacit nebude.
SRD pise " The explosion creates almost no pressure" comu nerozumiem ako je mozne

Podla serialu Slayers fireball chvilu posobi na danom mieste takze by zboroj zahriat iste stihol, naviac Lina tvrdi ze roztavi kov a bezne nim likviduje domy

System does mother