[CZ][dobrodružství][OSR] Zimoviště opeřené prasnice
- Markus
- Vrchní krutovládce; Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
[CZ][dobrodružství][OSR] Zimoviště opeřené prasnice
Pěkné odpoledne a všechno nejlepší! Na svém blogu pro vás mám překlad dalšího OSR dobrodružství, tentokrát je to:
Zimoviště opeřené prasnice

(anotace)

(anotace)
Potkáte čaroděje Felixe Píďalku, jak se krčí na kamenech pod zasmušilým stromem. On a šest dalších členů jeho žoldácké skupiny bylo najato, aby v horách našli opeřenou prasnici, vyřízli cysty rostoucí na jejím těle a zanesli je alchymistce. Zhruba v půlce jeskyně si ale uvědomili, že nejsou první, kdo prasnici našel…
Parazitické nákazy, stylově prokleté brnění, chirurgický zákrok amatérských veterinářů, nespolehlivá zápalná zařízení, jedlé houby, neslýchaná kouzla, čaroděj v nouzi. Stojíš-li o nechutnou slávu a urvané končetiny, rač navštívit Zimoviště opeřené prasnice!
Re: [CZ][dobrodružství][OSR] Zimoviště opeřené prasnice
V zásadě mi všichni tři hráči řekli, že nechápou, co tím dotazníkem od nich chci
že když se to stane, tak se to stane.
Stejnou otázku jsem ale položil dvěma hráčům ze skupiny, kde hraju a ti mi řekli na první dobrou, že by nechtěli, aby se jim stalo to samé, co mojí postavě (tzn.: znásilnění) a pak že by asi bylo na houby přijít jako lukař o ruce, ale debata se stočila pak na to, co by vlastně zkriplené postavy zvládly a ne...
E: tím chci říct, že noví hráči si můžou myslet, že je vše ok, dokud se to nestane jim/členovi, ale je to jen úvaha

Stejnou otázku jsem ale položil dvěma hráčům ze skupiny, kde hraju a ti mi řekli na první dobrou, že by nechtěli, aby se jim stalo to samé, co mojí postavě (tzn.: znásilnění) a pak že by asi bylo na houby přijít jako lukař o ruce, ale debata se stočila pak na to, co by vlastně zkriplené postavy zvládly a ne...
E: tím chci říct, že noví hráči si můžou myslet, že je vše ok, dokud se to nestane jim/členovi, ale je to jen úvaha
We dreamed only the greatest dreams, Malachai and I.
- Markus
- Vrchní krutovládce; Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska je úterý. Zahřívá už prasnice pelíšek?

- Quentin
- Noob of The Round Table
- Kontaktovat uživatele:
Už tam je, ale jestli se někde využije, bůh ví.
http://2k6goblinu.blogspot.cz/
“Questions are gameplay” -Chris McDowall, 2018
Player Agency (n.): “the feeling of empowerment that comes from being able to take actions in the [virtual] world whose effects relate to the player’s intention” -Mateas, 2001
“Questions are gameplay” -Chris McDowall, 2018
Player Agency (n.): “the feeling of empowerment that comes from being able to take actions in the [virtual] world whose effects relate to the player’s intention” -Mateas, 2001