Prodám - Pravidla Dračí Hlídky
Re: Prodám - Pravidla Dračí Hlídky
Házely maximální hodnotu a stejně to k úspěchu ve skill checku nestačilo.
Neviditelná kniha - oficiální svět pro Dračí doupě / Drd II
Fate: Rozcestí česká mutace 4. edice Fate RPG v knižním vydání
Doplněk pro získávání zkušeností - alternativní pravidla "expení" pro Dračák / DnD / Hlídku / Fate a další systémy
Fate: Rozcestí česká mutace 4. edice Fate RPG v knižním vydání
Doplněk pro získávání zkušeností - alternativní pravidla "expení" pro Dračák / DnD / Hlídku / Fate a další systémy
OnGe: Nejsou tak strašné.

Kostka, http://www.d20.cz
- stovky článků (tipy k hraní, recenze, design a teorie, ...) a diskusí, skupinové sekce s rozsáhlou podporou, ...a mnohé další.
Překlady Fate: ONLINE, PDF v grafice; všechny základní knihy, autorské blogy a další; vlastní Star Wars
Překlady Dungeon's & Dragons 5e: ONLINE, PDFka v grafice (všechna pravidla, 10+ kampaní a dobrodružství)
Překlady Shadowrunu: 6. edice v PDF, překlad 5. edice,
Překlady Sawage Worlds: PDF v grafice
Překlad Apocalypse World: ONLINE, PDF v grafice
- stovky článků (tipy k hraní, recenze, design a teorie, ...) a diskusí, skupinové sekce s rozsáhlou podporou, ...a mnohé další.
Překlady Fate: ONLINE, PDF v grafice; všechny základní knihy, autorské blogy a další; vlastní Star Wars
Překlady Dungeon's & Dragons 5e: ONLINE, PDFka v grafice (všechna pravidla, 10+ kampaní a dobrodružství)
- Jerson
- Inženýr z Ocelového města
- Kontaktovat uživatele:
K6 je malá, puntíky velké a barva v nich rozmazaná. K10 má otřískanou barvu v číslech už od vybalení. Jen mi nejde přidat obrázek z mobilu.
hraju: Projekt Omega
Tak to sem dostal jiný - ty na obrázku.
Kostka, http://www.d20.cz
- boubaque
- bubák; Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
K mym pravidlum byly pribalene tyhle, hnusne mi neprijdou:
Když se kácí les, lítají kopí — sv. Vojtěch
Bezejmenný hrdina (vlastnoruční komiks) — last.fm
Hraju/vedu: FATE / Příběhy Impéria, DnD5e; Další, oblíbené hry: Primetime Adventures, Mountain Witch
Hrstka: Star Wars – pilot Aliance Grraugh (Stř: 3 (-1dluh), Pil: 3 (-1dluh), Osob: 2, Voj: 1); R5-K9 (motory, střelba, skok); rolz.org
Bezejmenný hrdina (vlastnoruční komiks) — last.fm
Hraju/vedu: FATE / Příběhy Impéria, DnD5e; Další, oblíbené hry: Primetime Adventures, Mountain Witch
Hrstka: Star Wars – pilot Aliance Grraugh (Stř: 3 (-1dluh), Pil: 3 (-1dluh), Osob: 2, Voj: 1); R5-K9 (motory, střelba, skok); rolz.org
- Jerson
- Kontaktovat uživatele:
Možná je to tím, že mám verzi určenou pro DDM.
Koukám, že ke hře je přibalená skrytá loterie 

- OnGe
- malý zelený křečopažout
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že jsem čekal něco ohavnějšího. Nicméně se nám tu otevřela nová záhada - jak to, že je tam tolik různých kostek? Dal snad tvůrčí tým dohromady své sady kostek a poslal je do světa? Nebo někde prodávají směs kostek na váhu?
Svět je jedna velká hádanka
Svět je jedna velká hádanka

v číně koupíš pytel 100ks za pár dolců.... mix všeho možného.
Já myslim, že je to tim, že mají jeden typ kostek pro sběratelskou edici a pak hromadu různěbarevných nejlevnějších kostek pro ostatní sady. Barvy se opravdu liší a pokud jsem to postřehl správně, jde asi jen o to, aby byly obě kostky k6+k10 stejně barevné pro jednu sadu, jinak je to skutečně náhoda. Moje kostky jsou třeba pěkné, i když taky obyčejné (černá s bílými puntíky), ale jsem s nimi spokojen. Pravda, kdybych dostal nějakou jinou kombinaci jako má třeba Jerson, nebo jsem viděl dokonce i nějakou světle červenou se zelenými puntíky, tak asi nic moc, ale použít se v pohodě dají, není to kostka za stovku no.
Naposledy upravil(a) Tarfill dne 16. 10. 2020, 13:20, celkem upraveno 1 x.
- Jerson
- Kontaktovat uživatele:
O těchto malých kostkách s poměrně velkými puntíky mám pochybnosti, protože čím vyšší číslo, tím je dotyčná strana lehčí, i když tuhle kostku jsem zatím netestoval. Jako - je mi to jedno, sice nemůžu říct "na kostky to nejezdí", ale šestistěnky se dají sehnat snadno. Spíše mě zarazilo číslo 10 na k10, to je dost neobvyklé, i když logičtější.
- Vallun
- Kontaktovat uživatele:
Do záznamu - mne by vadila kombinace puntíků a čísel...tzo není kostka ze serie...
Pokud chce někdo slyšet jen "ano" nebo "ne", tak jej nezajímá odpověď.
Eru je jediný Bůh a Tolkien je jeho prorok.
Non sub hominem,sed sub ius.
Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.
Nejsem odborník ve smyslu § 5 odst. 1 O.Z.
Eru je jediný Bůh a Tolkien je jeho prorok.
Non sub hominem,sed sub ius.
Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.
Nejsem odborník ve smyslu § 5 odst. 1 O.Z.
Knihy jsou prodány, inzerát již neplatí!