Pražské červnové soupití
Pražské červnové soupití
Aneb Faskal jde na pivo, pojďte s ním.
Někdy tento víkend bych rád zašel na pivo, vzhledem k tomu, že je to organizované dost na rychlo, potřeboval bych rychlé rozhodnutí; ve čtvrtek večer/v pátek ráno zajistím rezervaci.
Jestli se chcete přidat, rád vás uvidím!
Nemám vybrané kde, defaultně navrhuji kozlovna na lidické, nebo Suterén a Merlin kousek od I.P.P, ale jsem otevřen návrhům.
Někdy tento víkend bych rád zašel na pivo, vzhledem k tomu, že je to organizované dost na rychlo, potřeboval bych rychlé rozhodnutí; ve čtvrtek večer/v pátek ráno zajistím rezervaci.
Jestli se chcete přidat, rád vás uvidím!
Nemám vybrané kde, defaultně navrhuji kozlovna na lidické, nebo Suterén a Merlin kousek od I.P.P, ale jsem otevřen návrhům.
... ano, chtěl jsem zničit svět. Ale ne takhle.
Staré zápisy z her, aktuálně: Tannhäuserova brána - Claudius II, Karak - Erbald.
Staré zápisy z her, aktuálně: Tannhäuserova brána - Claudius II, Karak - Erbald.
Re: Pražské červnové soupití
Můžu kdykoli a budu rád, když to pivo nebude Kozel.
Nepoužívat nebo vrátit!
DrD II: Hry Mocných
A mají tam i minerálku? Chlast je zlo a zakázal bych to.
-I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.
-If violence isn't solving your problems then you aren't using it enough.
-Jestliže je hlad nejlepší kuchař, pak je smrt nejlepší lékař!
-If violence isn't solving your problems then you aren't using it enough.
-Jestliže je hlad nejlepší kuchař, pak je smrt nejlepší lékař!
Nuže? Pátek ráno skončilo před 20 minutami.
Nepoužívat nebo vrátit!
Ráno začíná, když vstanu, a končí s obědem, tj. za chvíli.
Zamluvím neděli od páté, protože nepřišel alternativní návrh, vyškrtnu Kozlovnu a obvolám ty dvě další místa.
Zamluvím neděli od páté, protože nepřišel alternativní návrh, vyškrtnu Kozlovnu a obvolám ty dvě další místa.
Rychlý update, podle stránek Suterén otevírá ve čtyři hodiny, takže jim zavolám hned jak otevřou. Šel bych k nim, mají to tam fajn, podle stránek udělali rekonstrukci, tak jsem zvědavý, jak to tam teď vypadá. Jo, a mají i dobré nealkoholické pití.
Stay tuned.
Stay tuned.
Tak máme ten suterén na neděli 14.6. od pěti odpoledne.
Oficiálně se to jmenuje Večerní kavárna Souterrain, jsou na ulici Bělehradská 82. Je to kousek od I.P. Pavlova; hned u zastávky Bělehradská.
Budu se těšit.
Oficiálně se to jmenuje Večerní kavárna Souterrain, jsou na ulici Bělehradská 82. Je to kousek od I.P. Pavlova; hned u zastávky Bělehradská.
Budu se těšit.